Majtilbud for ferier i mobilehome på campingplads i Bibione

Majtilbud for ferier i mobilehome på campingplads i Bibione

2018 sæsonstart: Pakke med ophold i mobilehome

Den nye sæson er ved at starte. Book nu dit ophold i mobilehome i anledning af åbningen i maj af  Campingpladsen Lido i Bibione og nyd godt af de specielle og fordelagtige priser til pakker på to dage.

Mellem den 9. og den 18. maj 2018 kan du tilbringe et ophold i fuld afslapning med de første sommersolstråler, der opvarmer lagunen. Campingpladsen ligger ved Bibiones strand, den ideelle destination for en ferie uden stress, langt væk fra byens kaos.
Du fortjener en pause fra den daglige rutine. Begynd at drømme om et charmefuldt sted, der skænker dig uforglemmelige minder.

FERIER I MOBILEHOME I BIBIONE
(tilbuddet gælder mellem den 9. og den 18. maj 2018)

2 nætter i  SUITE CARAVAN DELUXE € 100
2 nøtter i GOLDEN SUITE MARE € 100

*personer ikke indbefattet
*bestillingsrettigheder ikke indbefattet

Mobilehome tilbuddet indbefatter de følgende servicer:
  • Cykel til rådighed
  • Adgang til swimmingpoolen
  • Barbecue
  • Strandservice med parasol og 2 liggestole

Til alle andre informationer, som du har brug for eller til et personligt tilpasset overslag, kan du kontakte os ved brug af fromularen:

Mandatory Fields *

 


Vores
tilbud

MED DIG I TANKERNE

Alle elsker
Camping Lido pga

VELKOMST
OG ELSKVÆRDIGHED

Valentina - August 2019

Personale i topklasse!

Alt det man behøver til en ferie i campingvogn... og desuden hele personalet, høfligt og venligt, fra receptionen til gartnerne! De ter ikke en eneste ansat der glemmer at sige godmorgen… det er ikke selvsagt i disse tider!

ANIMATION
FOR ENHVER

Cesare - August 2019

Relax ferie

Det var min første gang på denne campingplads. Alt var lige som en strandferie burde være, fra ankomst til afrejse var et hele upåklageligt. Alt var perfekt, fra animatorerne, der underholder voksne og børn fortrinligt med deres forestillinger. I løbet af en uge er jeg sluppet af fra den daglige rutine: Hav, afslapning, sol, latter og fornøjelse… hvad mere kan man ønske sig???!!! Simpelthen at komme tilbage næste år, jeg har allerede reserveret. Alle var storartede! Prøv selv! Vi ses i næste år.

BOLIGENHEDER OG FACILITETER: ALT HVAD I SKAL BRUGE

Sofi – Juli 2019

Det er altid en glæde, Camping Lido

Det er mange år, at jeg er gæst på Camping Lido, der altid er en garanti for en ideel familieferie. Boligerne er rene og bekvemmelige, stranden er kæmpestor og fra dette år med rygeforbud. Den rolige stemning er ideel for at slippe af fra den daglige rutine. I år var der en stor overraskelse, nemlig det gruppeselskab, som vi har oprettet! Takket være animatorerne, og navnlig Gab(bbb)riele og Luna, kan Camping Lido nu prale med et udmærket beachvolley- og kuglespilhold. Disse drivende animatorer er i stand til at opfordre selv de mest dovne gæster til at rejse sig op fra lænestolen og dykke ned i sandet (selv med hovedet, om nødvendigt!). Også holdenes forskellige sprogkombinationer er værd at notere; staben har samlet både dem der taler dialekten fra Milano eller Venedig med det tyske sprog, og om nødvendigt også med noget der minder vagt om engelsk. En stor tak og hyld også for dem, der tit ikke nævnes: Gartnere, der medvirker til de bedste betingelser, for at sikre de bedste omgivelser for campingpladsen og vejen til stranden.

Nyhedsbrev

TILMELD DIG OG SE ALLE VORES TILBUD PÅ FORHÅND

Nyheder &
Begivenheder

se alle nyheder

Følg os på de sociale medier

INFO & DOWNLOAD
Camping Lido
Viale dei Ginepri, 115 - Loc. Bibione Pineda - 30028 Bibione (Ve)
Tel. +39 0431 438480 / +39 0431 216110 Fax +39 0431 439292; Fax Invernale 0431 439193
Privacy Policy P.Iva 00181380270
EMAS registreret - Miljøerklæring
Privacy Policy P.Iva 00181380270
Credits TITANKA! Spa © 2019